Choose your Language
English= الانجليزية
French= الفرنسية
الرئيسية
قائمة الاعضاء
البيانات الشخصية
س .و .ج
بحـث
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 28 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 28 زائر :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحثلا أحد
أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 177 بتاريخ الخميس أبريل 18, 2013 8:58 pm
لمن يريد الدعاية و الاعلان في هذا المنتدي
الجمعة أكتوبر 22, 2010 3:02 pm من طرف Admin
لمن يريد الدعاية و الاعلان في هذا المنتدي عليه الاتصال بالدكتور علاء عكاشة
ت 01227968156
شركات الادوية - المشاريع الخاصة البيطرية - العيادات البيطرية - معامل …
[ قراءة كاملة ]
ت 01227968156
شركات الادوية - المشاريع الخاصة البيطرية - العيادات البيطرية - معامل …
[ قراءة كاملة ]
تعاليق: 2
المواضيع الأخيرة
مواضيعي
زائر
لوحة التحكم
55بحـث
https://www.facebook.com/vetext1/
D.Alla Okasha
اضغط علي اسم الرابط للدخول اليه
دخول
إعلانات تجارية
لا يوجد حالياً أي إعلان
السويسرووووووول .***.بالصور***فرحاااانة
صفحة 1 من اصل 1
السويسرووووووول .***.بالصور***فرحاااانة
كنت عاملة السويسرول من زمان بس من غير صور
فتعالو بقى اوريهولكم بالصور
:::: ::::
5 بيضات كاملين(ولو البيض صغير زودى بيضة + فانيليا///تلتين كوباية سكر ///2 ملعقة صغيرة بيكنج بودر// على//1
كوب وربع كوب دقيق منخول مع البيكنج بودر...او كوباية مليانة على الاخر
وزيادة شوية فوقها..////ذرة ملح ...{{دى اتعلمتها من الشيف اسامة السيد
بيحط دايما للحلويات ذرة ملح}}
للحشو
اى نوع مربة عندك ممكن {{مربة فراولة ..او مشمش ..او برتقال ..وممكن تتحشى بالكريمة او القشدة/////وممكن تتحشى بزبدة السودانى }}
{وممكن يتحشى بالايس كريم بيبقى رووووعة}
نييجى بقى للطريقة
انا بعمل السويسرول فى الفود بروسيسور دايما لانى باعمله بسرعة جدااا وموش بياخد اى وقت منى او الكبة او ممكن فى الخلاط وممكن فى العجان
بس صراحة انا باستسهل الفود بروسيسور
بحط البيض والفانيليا عليهم السكر واضربهم بحيث يتقلبو على بعض وبعدين بحط
الدقيق مع البيكنج بودر وانزلهم على الخليط {بس هنا انا بنزل الدقيق فى
مصفة سلك زى مانتم شايفين علشان يدخل الهوا فى العجين
وبخلى الخلاط يلف لفتين بالمكونات
وبكون مجهزة صينية محطوط عليها فويل او ورق زبدة وادهنه بالزبدة
واصب الخليط فى الصينية
وادخله الفرن واكون مسخنة الفرن على درجة حرارة متوسطة
الى ان ينضج بالشكل ده
بلف الرول وهوة سخن او ل ما اطلعو من الفرن بالفويل
الفويل بيكون جواه...انا بلفه وهوة سخن والفه فى فوطة المطبخ واتركه شوية موش مهم يبرد هوة المهم يبقى سهل اللف بعد كدة ومينشفش
وبعدين افك اللفة بتاعته واحشيه المربة او الحشوة اللى مجهزاها له واقوم
لفاه تانى كويس ..طبعا بدون الفويل بقى...ألفه بالحشوة بتاعته..
والفه كويس جدا والفه فى كيس نايلون واحكمه وادخله الفريزر لحين الاستخدام
وبعدين بطلع الرول واقطعه بسكين حامى بالمنظر ده
ويقدم مع كوباية الشاى عالفطار او للضيوف
بجد سهل جدااااااااا وسريع لو مستعجلين
وممكن تزيينوه برضه بسهولة جدا
ممكن تسيحو اى شيكولاتة عادية وتضربو فيها صباع زبدة وتنزلو عليها وتعملو فيونكات بالكيس البلبلة والكريم شانتيه او بالقشدة
او تجيبو اى نوع شيكولاتة مكورة مثلا وتقسموها نصين وتزينو بيها اى شكل يعجبكم
ولما اعمل واحدة بالزينة هصورها واجيبها هنا
المشكلة ان العيال موش بيخلونى ازوق لانها بتتاكل على طول
هههههههههه
والطبق ده لامولتى حبيبتى موش حد ياخده
احسن تجيبلى الحراسة بتاعتها تانى
ودى كوباية الشاى كوماااااااااااان
فتعالو بقى اوريهولكم بالصور
:::: ::::
5 بيضات كاملين(ولو البيض صغير زودى بيضة + فانيليا///تلتين كوباية سكر ///2 ملعقة صغيرة بيكنج بودر// على//1
كوب وربع كوب دقيق منخول مع البيكنج بودر...او كوباية مليانة على الاخر
وزيادة شوية فوقها..////ذرة ملح ...{{دى اتعلمتها من الشيف اسامة السيد
بيحط دايما للحلويات ذرة ملح}}
للحشو
اى نوع مربة عندك ممكن {{مربة فراولة ..او مشمش ..او برتقال ..وممكن تتحشى بالكريمة او القشدة/////وممكن تتحشى بزبدة السودانى }}
{وممكن يتحشى بالايس كريم بيبقى رووووعة}
نييجى بقى للطريقة
انا بعمل السويسرول فى الفود بروسيسور دايما لانى باعمله بسرعة جدااا وموش بياخد اى وقت منى او الكبة او ممكن فى الخلاط وممكن فى العجان
بس صراحة انا باستسهل الفود بروسيسور
بحط البيض والفانيليا عليهم السكر واضربهم بحيث يتقلبو على بعض وبعدين بحط
الدقيق مع البيكنج بودر وانزلهم على الخليط {بس هنا انا بنزل الدقيق فى
مصفة سلك زى مانتم شايفين علشان يدخل الهوا فى العجين
وبخلى الخلاط يلف لفتين بالمكونات
وبكون مجهزة صينية محطوط عليها فويل او ورق زبدة وادهنه بالزبدة
واصب الخليط فى الصينية
وادخله الفرن واكون مسخنة الفرن على درجة حرارة متوسطة
الى ان ينضج بالشكل ده
بلف الرول وهوة سخن او ل ما اطلعو من الفرن بالفويل
الفويل بيكون جواه...انا بلفه وهوة سخن والفه فى فوطة المطبخ واتركه شوية موش مهم يبرد هوة المهم يبقى سهل اللف بعد كدة ومينشفش
وبعدين افك اللفة بتاعته واحشيه المربة او الحشوة اللى مجهزاها له واقوم
لفاه تانى كويس ..طبعا بدون الفويل بقى...ألفه بالحشوة بتاعته..
والفه كويس جدا والفه فى كيس نايلون واحكمه وادخله الفريزر لحين الاستخدام
وبعدين بطلع الرول واقطعه بسكين حامى بالمنظر ده
ويقدم مع كوباية الشاى عالفطار او للضيوف
بجد سهل جدااااااااا وسريع لو مستعجلين
وممكن تزيينوه برضه بسهولة جدا
ممكن تسيحو اى شيكولاتة عادية وتضربو فيها صباع زبدة وتنزلو عليها وتعملو فيونكات بالكيس البلبلة والكريم شانتيه او بالقشدة
او تجيبو اى نوع شيكولاتة مكورة مثلا وتقسموها نصين وتزينو بيها اى شكل يعجبكم
ولما اعمل واحدة بالزينة هصورها واجيبها هنا
المشكلة ان العيال موش بيخلونى ازوق لانها بتتاكل على طول
هههههههههه
والطبق ده لامولتى حبيبتى موش حد ياخده
احسن تجيبلى الحراسة بتاعتها تانى
ودى كوباية الشاى كوماااااااااااان
د اسماء- VIP
- عدد المساهمات : 326
تاريخ التسجيل : 11/03/2011
العمر : 40
مواضيع مماثلة
» طريقة عمل الشورما بالصور
» بالصور.. أكبر كلب فى العالم
» سلالات الإوز بالصور
» غرزة تريكو ورق الشجر بالصور
» مرض اللسان الازرق بالصور
» بالصور.. أكبر كلب فى العالم
» سلالات الإوز بالصور
» غرزة تريكو ورق الشجر بالصور
» مرض اللسان الازرق بالصور
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الأحد ديسمبر 06, 2020 11:43 pm من طرف Admin
» التزاوج الجنسي في الحيوانات المختلفة
الجمعة أغسطس 07, 2020 6:28 pm من طرف Admin
» مفهوم الإبداع ومعوقات التفكير الإبداعي
الخميس أبريل 09, 2020 1:35 pm من طرف Admin
» مدرسة الارشاد البيطري
الثلاثاء أبريل 07, 2020 2:57 am من طرف Admin
» شقق للبيع بحى النرجس الجديدة بالتجمع الخامس بمشروع 334 بالتقسيط
الجمعة سبتمبر 13, 2019 2:20 am من طرف mohamed.elbogdady
» اهمية الخميرة في غذاء الحيوان
الثلاثاء يوليو 09, 2019 6:21 pm من طرف Admin
» اهمية الخميرة في غذاء الحيوان
الثلاثاء يوليو 09, 2019 6:18 pm من طرف Admin
» زراعة البرسيم المصرى
الخميس يونيو 20, 2019 1:33 pm من طرف د رضا
» تابع مكتبة الصور
الثلاثاء مايو 21, 2019 11:06 pm من طرف د علاء عكاشة